Bemutatkozás

Az ©InforMan Számítástechnika egyéni vállalkozás 2002. júliusában kezdte meg működését.

A kezdetek óta napjainkig honlapkészítés területén több honlapot sikerült már átadni. A szoftverfejlesztés is sikeresnek mondható, néhány kisebb alkalmazás mellett a CD Postcard Kft.-vel alakult ki hosszabb távú munkakapcsolat. A Kft. részére napjainkig közel 30 város és térség, illetve több tucat egyedi Multimédiás CD Magazinja készült el.

"Fontosnak tartom, hogy ügyfeleim maximálisan elégedettek legyenek, ezért személyesen keresem fel minden egyes leendő üzletfelemet, a számukra legkedvezőbb időpontokban és helyen."

Herceg Zoltán mérnök informatikus - szoftverfejlesztő


Az ©InforMan Számítástechnika szolgáltatásai sokrétűek:

Honlapkészítés,

Teljeskörű ügyintézés (Domain regisztráció, tárhelybérlet),

Szoftverfejlesztés,

Fényképezés (6 megapixeles FUJI digitális fényképezőgéppel).


Honlapkészítés

Az Internet robbanásszerű fejlődésének köszönhetően, egyre többen élnek a webes megjelenés nyújtotta lehetőségekkel. Akik fontosnak tartják cégük, vállalkozásuk, vendéglátó egységük, szolgáltatásuk, stb. Interneten történő elérhetését, azoknak szükségük lesz egy saját honlapra. Az ©InforMan Számítástechnika ebben nyújt segítséget leendő ügyfeleinek.

Az ©InforMan Számítástechnika által elkészített weboldalak között található:

Bővebben a Referencia menü alatt olvashat a már elkészült és a még fejlesztés alatt álló honlapokról!


Teljeskörű ügyintézés

Az ügyfelek Internettel, saját weboldallal, elektronikus levelezéssel kapcsolatos ügyintézéseit teljes egészében az ©InforMan Számítástechnika végzi. A Domain regisztrálásától kezdve egészen a levelező program beállításáig mindent elvégez a cég Ön helyett!


Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés területén kiemelekedő sikerként értékelhető, a CD Postcard Kft.-nek készített Multimédiás CD Információs Magazinok programozása. Az új szoftverfejlesztésnek is köszönhetően, a cég tovább növelte piaci részesedéseit, a hasonló témával rendlekező CD Rom forgalmazók között.

Egyedi programok készítése is a legfőbb tevékenységek közé tartozik. Speciális nyilvántaró programok (Horgászjegy nyilvántartó és értékesítő rendszer, stb.) készítését is vállaljuk.


Fényképezés

A digitális fényképezőgéppel, a megrendelő minden elvárásának megfelelő minőségű képek készíthetőek. A modern számítástechnika megköveteli a tisztább, élesebb képeket, így az ©InforMan Számítástechnika ebben is a maximumot tudja nyújtjani.

A digitális képekről a megrendelő kívánsága szerint, papírkép és CD lemez is készíthető.


Vissza a lap tetejére!